Home < Terug

Werkwijze

Illusa design creëert. Unieke illustraties, muur- en buikschilderingen, logo's en nog veel meer!

Illusa Design - Lisa Hochstenbach
 1. De opdracht

  Bent u op zoek naar illustraties voor een geboorte- of trouwkaartje een (muur) schildering, illustraties voor uw boek of heeft een andere wens? Dan bent u bij Illusa Design ofwel, Lisa Hochstenbach, aan het goede adres. Illusa design is een creatief bedrijf en gaat graag uitdagingen aan. Alles is bespreekbaar.  

  U kunt zowel telefonisch of als per e-mail contact met mij opnemen, zodat  we uw wensen, en de mogelijkheden tot optimale realisatie hiervan kunnen bespreken.  

 2. De offerte

  Geheel vrijblijvend maak ik voor u een offerte op. Geheel vrijblijvend maak ik voor u een offerte op. Hierin maak ik een overzicht van de geschatte kosten voor uw gewenste product. Wanneer u akkoord gaat met de offerte kan er worden begonnen met de uitvoering van de opdracht. Wanneer er extra kosten ontstaan, neem ik altijd eerst contact met u op.  

 3. De ontwerpfase

  Afhankelijk van de opdracht worden er eerst ontwerpschetsen gemaakt. Deze ontvangt u per e-mail. Deze schetsen kunt u beoordelen en uw wensen over eventuele aanpassingen aangeven. Zo werken we samen naar het uiteindelijke ontwerp toe.

 4. De creatiefase

  Illustraties/logo ontwerp:
  U wordt regelmatig op de hoogte gehouden. Via e-mail stuur ik u een 'tussenstand' van het ontwerp zodat u eventuele wijzigingen direct aan kunt geven. De uiteindelijke illustratie kan, wanneer gewenst, digitaal of op papier worden geleverd.

  Muurschildering: 
  Voordat er wordt begonnen aan een muurschildering wordt het afgesproken uitgetekend op de muur. Hierna kan het schilderen beginnen. Illusa Design maakt gebruik van hoge kwaliteit verf, voor mooi en langdurig resultaat.  
   
  Buikschildering:
   De beste tijd voor een buikschildering is in de laatste 1,5 maand van de zwangerschap. Illusa Design komt bij u thuis, zodat u in een rustige en vertrouwde omgeving bent. Lisa maakt gebruik van professionele schmink op waterbasis. Deze schmink is geschikt voor gevoelige huid en absoluut veilig voor u en uw kindje. Er worden professionele foto's gemaakt van uw buikschildering. Deze krijgt u digitaal toegestuurd. Lisa kan met gebruik van de foto’s van uw buik een origineel geboortekaartje voor u ontwerpen.

> Bekijk de tarievenlijst van 2016
> Bekijk de algemene voorwaarden