Home

Weblog

Nieuwsgierig naar meer van en over illusa? Dan zou je bijvoorbeeld onderstande weblog kunnen lezen; over huidige projecten, illustratie, inspiratie, en nog veel meer!

 

03-01-2014

Illusa wenst u een mooi en creatief 2014! 

Tja, beter laat dan nooit! 
(klink op het plaatje voor een volledige versie van de kerstkaart) 

example

Ook de échte kaartjes zijn inmiddels de deur uit hoor! Dus als je m nog niet hebt, gewoon geduldig bij de brievenbus gaan zitten wachten!

Illusa gaat een spannend jaar tegemoet. Vol nieuwe uitdagingen! Waaronder buikschilderingen op prachtige buiken van zwangere dames! Ook komt er binnenkort weer een mooie muurschildering bij! Daarnaast blijft het ontwerpen van logo's, geboortekaartjes, cartoons e.a. natuurlijk gewoon doorgaan!

Iedereen een prachtig 2014 toegewenst!

23-04-2013

Logo ontwerp!

Wist u al dat Illusa Design ook logo's ontwerpt?
Naast dat een logo vaak de naam van het bedrijf weergeeft, is het ook het symbool van een bedrijf. Belangrijk is dus, dat het logo een uitstraling heeft die bij het bedrijf past, en Illusa kan je daarbij helpen! 
Ook een logo nodig?! Illusa design is snel, betaalbaar en maakt logo's op maat! Interesse?! Bel of mail gerust! 


Twee recente projecten; 

Efraim Freelance Surveyor.
Een stoer strak logo. 

example

'K leef Hippe webshop voor skydiven en andere adrenaline opwekkende sporten.
Een logo dat levenslust uitstraalt. 

example

02-04-2013

Een kindje krijgen is natuurlijk iets heel bijzonders! En in Nederland is het sturen van een geboortekaartje dé manier om je naasten op de hoogte te stellen van deze bijzondere gebeurtenis. 
Geboortekaartjes zijn er natuurlijk in ontzettend veel stijlen, vormen en maten. Waar ik naar streef bij het maken van een geboortekaartje, is om iets unieks neer te zetten. Niet een 13 in een dozijn kaartje, maar een heel persoonlijk op maat gemaakt kunstwerkje, volledig afgestemd om de wensen van de (toekomstige) ouders. 

Recent geboortekaartje: 
example

15-03-2013

Oke.. Hier komtie, het eerste blogbericht van Illusa.

Waarom een weblog?! Omdat ik het belangrijk vind dat mensen kunnen zien dat Illusa een bruisend bedrijf is. Druk met allerlei creatieve opdrachten, al lijkt het soms stil van dezer zijde, stil gezeten wordt er zeker niet! 

- Dus bij deze een update! 


Waar ik op het moment heel hard mee bezig ben: een groot project voor ijsboerderij Labora! Een aantal muren van deze Texelse ijsboerderij, die sommigen misschien kennen van de heerlijkste ijsjes op Texel of van "boer Christiaan" van het SBS programma de speld in de hooiberg, worden verrijkt met een stel immense informatieve illustraties. Het oorspronkelijke idee was een wandschildering te maken, maar omdat de locatie een schuur is en de muur blootstaat aan de elementen leek het ons een beter plan een (digitale) illustratie te maken.  Deze wordt geprint en gestickerd. Het voordeel: hij is minder kwetsbaar is, kan gemakkelijk schoongemaakt worden, en ook kan er bij slijtage met één druk op de knop gewoon een nieuwe worden geprint. Ook wel zo fijn!
Snel doorwerken dus, voor de lente écht om de hoek komt kijken, en de warme choco weer plaats gaat maken voor heerlijk ambachtelijk schepijs! 

Een sneak preview (klik voor meer)
example

09-03-2013

Illusa.eu is vernieuwd! Joepie!